Niklas Storm – Speglingar II

250kr3700kr

Från fotoutställningen I vattnet speglas ljuset av Niklas Storm. Fine Art print på Hahnemühle Photo Rag 308g. Signerad och numrerad upplaga. Levereras monterad i vit passepartout.

I vattnet speglas ljuset

Utställningen visades första gången 2015 och har sedan dess ställts ut ett antal gånger. Niklas egna ord beskriver utställningen så här:

Det finns alltid något vackert i ett landskap som kan förevigas i ett foto. Från det närgångna intima landskapet med en liten isbit i en bäck upp till den storslagna vyn av Atlanten i solnedgången. Landskapet kan fångas på många ställen i världen och även om jag gärna gör just det återvändar jag ofta till bryggan vid den lilla sjön därhemma.

I mina bilder spelar ljuset väldigt ofta huvudrollen och vattnet skapar en scen där ljuset får breda ut sig. Att det sen finns träd, båtar, stenar och bryggor med i bilden spelar inte så stor roll, det viktiga är hur ljuset agerar tillsammans med allt det andra.

Kameran släpar jag oftast runt på vart än mina resor för mig, till fjärran länder eller bara de 18 km till jobbet. Det resulterar i en del spontana foton när rätt förutsättningar ges men framförallt i planerade bilder där målet med resan är just bildskapande.

 

Editioner

  • Fine Art 90×58 cm – Begränsad, numrerad och signerad upplaga 5 st. Printyta 720×480 mm. Levereras monterad i vit passepartout passande ram i storlek 70×100 cm. Äkthetscertifikat.
  • Konstkort A5 – Ej numrerad eller signerad. Enklare papper. Levereras monterad i vit passepartout passande ram i storlek 18×24 cm.

250kr3700kr

Pappersstorlek
This option is required
Fine Art 90x58 cm Konstkort A5
Clear selection

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Konstnär

Bildserie

Pappersstorlek

Fine Art 90×58 cm, Fine Art A3plus, Konstkort A5

Ramstorlek

, ,

Artikelnr: N/A Kategori: