Semestertider på FOTOverket
4 juli - 14 augusti!

Mestadels öppet men räkna med att det kan vara lite längre svars/leveranstider. Det är också semestertider hos våra leverantörer, så leverans av varor in till lagret kan ta längre tid ifall du vill ha nåt som saknas.

9-10 augusti kommer inga leveranser göras.

Aktuella utställningar

Edsbruk – fabriksfragment är en utställning med bilder från det övergivna pappersbruket av 6 fotografer . Utställningen hänger kvar fram till 27 augusti i lilla galleriet.

Niklas Storms In the twilight zone hänger i stora galleriet. Utställningen bygger på den prisbelönta boken om resan tillbaka från utbrändhet. Boken och utställningen innehåller bland annat ett antal bilder som även de är prisbelönta.

3 september flyttar Torbjörn Hesselbring in i lilla galleriet.

Galleri FOTOverket är öppet lördagar kl 11-13 under FOTOverkets normala öppettider, eller när dörren står öppen för att någon ändå är på plats, eller efter överenskommelse.

Lördag 3-4 september är det Östgötadagarna. Då är det öppet kl 10-16 båda dagarna och resten av Skeda loge kommer fyllas med aktiviteter.

FOTOverket hitta du strax söder om Linköping, i Skeda loge.

Niklas Storm – In the twilight zone

En omorganisation med oväntade konsekvenser, en workshop med stor påverkan på fotograferandet, att använda kameran som terapiverktyg, hur man hittar nya sätt att uttrycka sig fotografiskt, framgångar i fototävlingar – allt vävs samman i fotoprojektet In the twilight zone.

Edsbruk – fabriksfragment

Edsbruk är en gammal bruksort där pappersbruket en gång var den stora arbetsgivaren. Nu är bruket nerlagt och byggnaderna förfaller. Det är en riktigt spännande miljö som 6 fotografer har utforskat och tillsammans dokumenterat byggnaderna och resterna av verksamheten.

Fotograferna är

  • Karl-Göran Carlsson
  • Peter Höglund
  • Madelen Källström
  • Stefan Olsson
  • Erkki Saikkonen
  • Niklas Storm