FOTOverket – om oss

FOTOverket drivs av mig, Niklas Storm.

Jag har fotograferat under många år och började en gång i tiden med svartvitt analogt fotograferande. Då var det egen framkallning och förstoring som gällde, vilket fungerade utmärkt när man bodde rakt ovanför skolans fotolabb. Efterhand övergick det analoga fotograferandet till digitalt och med egen skrivare fungerade det återigen att göra egna kopior och att få dom precis som man ville. Det är en väldigt skön känsla när man lyckas kombinera bild, utskrift, papper och montering till en enhet som verkligen lyfter.

Som fotograf har jag gjort ett antal egna utställningar och även hjälpt andra att förvandla sina bilder till en sammanhängande utställning, med hög teknisk kvalitét.

FOTOverkets fokus är konstfotografer som gör utställningar och fotografer som säljer printar (med eller utan montering) till sina kunder, som t ex porträtt- och bröllopsfotografer. Det hindrar förstås inte att du är väldigt välkommen även om du bara behöver en enstaka print eller ram, hög kvalitet är förstås precis lika viktigt då!

Niklas Storm