FOTOverket – printstudio

Fine Art print

En Fine Art print gör du om du vill visa din bild på bästa sätt och vill att den ska hålla i många år. För att åstadkomma detta används material av högsta kvalitet och bilden hanteras och skyddas på bästa sätt för att inte skada verket.

Fotoförstoring

En fotoförstoring är precis vad det låter som, en förstoring av din bild på fotopapper. Med Epson Ultrachrome Pro12 pigmentbläck blir det hög kvalitet och hållbarhet, men man uppnår inte den allra högsta kvaliteten, då får man göra en Fine Art print istället.

Fine Art canvas

FOTOverket trycker som standard canvastavlor på duk av högsta kvalitet som garanterar bästa möjliga bild och livslängd på bilden. Vi trycker med Epson Ultrachrome Pro12-bläck för bästa färgåtergivning och hållbarhet.

Äkthetscertifikat

Till alla Fine Art-printar kan du beställa ett äkthetscertifikat. Certifikatet trycks på ett antikbehandlat syrafritt papper med prigmentbläck för att garantera lika lång hållbarhet som verket. Certifikaten kan fås i flera olika designer och färger. Certifikatet levereras i en cellofanpåse så det håller sig väl skyddat.